Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar ett Packning ventilkåpa i en 1994 Accord

ventilkåpan på en 1994 Honda Accord är beläget på toppen av motorn, och används för att skydda ventilerna under den. Dessa ventiler blir smörjs av olja, som stänker upp på undersidan av ventilkåpan vid normal drift. När ventilen packning slocknar kan oljan läcka ut ur toppen av cylinderhuvudet. För att åtgärda problemet har ventilkåpan tas bort och ventilkåpan packning ersätts med en ny. Saker du behöver
Tänger
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Maskeringstejp
Märkpenna
Mechanics trasor
ersätter ventilkåpan packning
Show Mer Instruktioner
1

Använd maskeringstejp och märkpenna för att märka tändkablarna leder in i ventilkåpan packning. Det spelar ingen roll vad du märka dem, så länge det hjälper dig att komma ihåg vilken tändstiftet får installeras i vilken cylinder. Dra ut varje tändkabeln med händerna.
2

Dra loss gummislang i det övre högra hörnet av ventilkåpan med hjälp av tång. Lossa gasvajern från ventilkåpan för hand.
3

skruva isär ventilkåpan från topplocket med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft bort locket på motorn, och sedan dra ut ventilkåpan packning. Städa ur rännstenen i ventilkåpan med mekanik trasa och torka bort den övre monteringsytan på motorn med trasan också.
4

in ersättare packningen ventilkåpan i ventilkåpan. Vänd över ventilkåpan på motorn och skruva ner den med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka slangen i det övre högra hörnet med tång, och sedan pressa tändkablarna tillbaka på tändstiften med ett fast tryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61527.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.