Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man bygger BMW bromsok

BMW är pålitliga, hållbara bilar passar för hela familjen. Utrustad med de senaste säkerhetsfunktioner och styling, är BMW ett fordon för alla. Generellt BMW kräver inte mycket underhåll, men ibland vissa delar måste bytas ut. Bromsoken är en sådan punkt på BMW (särskilt sport sedaner). Ombyggnad av bromsoken på en BMW är ganska enkel och kan utföras på några minuter. Saker du behöver
Hylsnyckel
Bil jack
Lug nut skiftnyckel
Tänger
Caliper ombyggnadssats
Visa fler instruktioner
1

Sätt bilen i parken och jack förarsidan framhjulet upp med domkraft.
2

bort muttrarna från hjulet och skjut sedan hjulet från dubbar. Använd hylsnyckel för att ta bort de två fästbultarna som håller bromsoket på styrningen strut.
3

Dra bromsok fritt från staget och sedan använda en tång för att dra bromsbeläggen från inuti bromsok Genom att frikoppla tvådelad hållarklämman. Använd hylsnycklar för att ta bort damm boot och kolvar broms inifrån bromsoket.
4

Ersätt alla bussningar och interna dammtätningar i tjocklek med de nya från Ombyggnadssatsen. Skjut en ny uppsättning bromsbelägg i bromsoket och engagera hållaren klippen.
5

Skjut bromsok tillbaka på ratten fjäderben och installera de bultar med hylsnyckel. Skjut tillbaka hjulet på plats och montera den med klacken skiftnyckel. Sänk bilen och upprepa steg 1-4 om de övriga tre hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57324.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.