Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du justerar en förgasare på en Slant Six

Chrysler slant-6 motorn är en robust och tålig konstruktion som använts i många år, med början 1960. Förskjutningen vinkling, avsedd för att sänka motorn under huven och göra den mer kompakt, har också fördelen av att göra motorn mer robust. Toyota använder en liknande strategi i sin 4-cylindriga motorer i den populära Camry. Justera Carter-utformad förgasare används på lutande-sex är mycket enkelt, men du måste se till förgasaren montering packningen är ljudet så inget vakuum läckor förekommer. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Tachmoterer
Visa fler instruktioner
1

bort luftrenaren som monteras direkt på toppen av förgasaren. Undersök basen packningen och kontrollera att den är intakt och inte läcker.
2

Installera varvräknare leder genom att fästa den negativa kabeln till den negativa anslutningen på tändspolen. Fäst den positiva kabeln till batteriets positiva pol. Starta bilen och läsa varvräknaren.
3

Justera basen tomgångsskruven på förgasaren och läs varvräknaren. Denna skruv ställer tomgång kopplingen (kopplingen som är ansluten till gaspedalen) till fabriksinställningarna tomgång specifikationer. Det är normalt 500 till 550 varv per minut (RPM). Justera skruven in eller ut tills korrekt varvtal uppnås.
4

Justera tomgång blandning skruven med en skruvmejsel. Detta är en liten skruv vid basen av förgasaren. En fjäder är bakom huvudet på skruven för att hålla den från att vibrera på sin plats. Vrid skruven för att skapa en mager bränsleblandning tills motorn börjar ur funktion. Tillbaka skruven ut (Richen bränsleblandningen) tills motorn går jämnt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61916.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.