Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort tändningslåset på en Datsun

Tändningslåset på en Datsun är ansvarig för början av motorn startar processen. Denna växel går igenom tusentals varv under sin livstid, och så småningom de kontakter kan bränna ut, vilket gör att brytaren misslyckas. När det händer, kommer det att finnas något att utlösa starter och Datsun kommer inte att kunna starta. Vårt projekt bil är en 1980 Datsun 720, men processen är liknande för andra Datsun fordon samt. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
kryssmejsel
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Ratt avdragare
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Drill
Metall borr
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorrummet och koppla den negativa batterikabeln från minuspolen på batteriet med en öppen ände skiftnyckel. Titta på baksidan av ratten. Ta bort skruvarna som håller tutan till ratten med Phillips-skruvmejsel. Dra tutan från ratten och dra ut ledningarna.
2

skruva isär centrumbult på ratten med 1/2-tums Ratchet och uttag. Fäst skruvarna på ratten avdragare i de gängade bultarna som flankerar centrumbult på hjulet med 1/2-tums Ratchet och uttag. Dra centrum muttern på ratten avdragare tills ratten dyker upp rattstången.
3

Skruva rattstången skruvarna med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra rattstången täcka av kolonnen. Unbolt bultarna på tändningslåset med 1/4-tums Ratchet och uttag. Borra ut de återstående skruvarna på brytaren med borrmaskin och metall borrkronor.
4

Koppla ledningarna till tändningslåset. Unbolt tändningslåset cylinder från kolonnen med 1/4-tums Ratchet och uttag. Dra i spaken bort från kolonnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60751.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.