Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Jeep 2.5 Motorns vridmoment specifikation

Jeep 2,5-litersmotorn är robust och pålitlig. Infördes 1982, är motorn mer kraftfull än den Plymouth Dodge 2,5 liters motor. Det är en populär motor och kan hittas i många CJ-7s, Comanches, Cherokees och Dakotas. Om din 2,5-liters motor behöver större underhåll, ställer vridmomentet på bultarna enligt tillverkarens rekommenderade inställning. Detta är en av nycklarna till framgång. Oljeavtappningsskruv

oljeavtappningsskruv aldrig bör vara över-vridmoment. Om det är, kommer gängorna band ut, vilket kräver en dyr reparation på oljetråget. Vridmomentet för en 1999 motor bör vara 25 foot-pounds. För alla andra år, är vridmomentet 20 foot-pounds. Detta gäller alla Jeep-modeller med denna motor.
Tändstift

tändstift annat problemområde eftersom över-åtdragning kommer band ut trådarna. Tändstift moment ska vara 27 foot-pounds för en 2,5-liters Jeep.
Oxygen Sensor

syresensor vridmomentet är 22 foot-pounds. Återigen, inte överstiger den rekommenderade åtdragningsmoment. Om du gör, är chansen stor trådarna kommer band i mjukt järn bostäder. Om avskalade, är den enda lösningen en dyr reparation jobb.
Fuel Pump Bultar

bränslepumpen till motorblocket bultar på 2,5-liters Jeep bör vara åt till 16 fot pounds.
Housing
Termostat Bultar

vridmoment för bultar termostathuset är 13 foot-pounds och gäller för samtliga år.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60752.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.