Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Dispute Bil reparationer räkningar

Om du är missnöjd med de reparerar din bil mottagna vid en automatisk verkstad eller om du tror att du har överdebiterat, du har rätt att bestrida din faktura bilreparationer. Bilverkstäder betalar ofta fasta belopp för delar, men de lika ofta har ett stort spelrum när det gäller hur mycket de tar betalt för arbete. När det kommer till auto reparationer, många objekt är förhandlingsbara. Tricket är att få dina bilnycklar tillbaka från butiken tillsammans med en räkning som du är nöjd med. Instruktioner
1

Visa mekanikern uppskattningen han gav för bilen, om den slutliga räkningen är betydligt mer än de beräknade kostnaderna utan motivering. Uppskattningen är just det: en uppskattning. Men om den slutliga räkningen är mer än 10 procent högre än den uppskattning, bör du säga något. Många gånger expediten eller chefen kommer att sänka räkningen.
2

Få uppskattningar på reparationer från andra butiker i området. Om du upptäcker att flera butiker betalar ett belopp för en viss del men mekanikern du hyrt laddar du betydligt mer, har du en giltig tvisten.
3

Visa expediten en tidigare bilreparationer proposition om detta inte är första gången du tar bilen till viss reparation specialist för ett specifikt problem. Du har ett legitimt klagomål för dubbel-betalande på en viss bil reparation, om verkstaden inte åtgärda problemet i första hand och laddar du en andra gång för att åtgärda samma problem.
4 < p> Ha ett hjärta till hjärta diskussion med bilreparationer expediten om din ekonomiska situation, om du är en vanlig kund och om du betalar räkningen kommer att bryta din bank. Om du berättar expediten att du har en svår tid att betala räkningen, kan de visa mildhet och sänka arbetskostnaden eller minska andra överflödiga avgifter.
5

Be att få tala med en chef om du inte får de resultat du behöver från bilreparationer kontorist. Om chefen är på en annan plats, antingen tala med chefen på telefonen eller gå besöka honom på andra plats att bestrida din faktura.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60136.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.