Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Verktyg för andra året Mekaniker Lärlingar

Som ett andra år lärling mekaniker, är du nu arbetar med mer avancerade diagnostiska eller reparationer på bilar. Det är därför det är viktigt att du köper rätt kvalitet verktyg med livstids garanti. Den information du får från dina verktyg är bara så bra som de pengar du spenderar på det, och det kan påverka din framgång i bilreparationer industrin. Fundamental Hand och Verktyg Air

Efter ditt första år, bör du ha alla dina grundläggande handverktyg som inkluderar 1/4-tums, 3/8-tums och 1/2-tums handverktyg och alla icke-krafthylsor du behöver för att gå med dem. Du bör också ha alla dina grundläggande luft verktyg, såsom 1/2-tums och 3/8-tums Ratchet och 1/2-tums och 3/8-tums inverkan pistol (med en justerbar gas), tillsammans med alla de medföljande krafthylsor. Din verktygssats bör innefatta förlängningar för både hand-och tryckluftsverktyg.
Fundamental skyddsutrustning för svetsning och blåslampa Cutting

Använd glasögon svetsning säkerhet, cut-facklan skyddsglasögon och svetsning masker när de utför tunga avgaser arbete eller frigöra frysta delar såsom upphängningskomponent. Inte bära skyddsutrustning som en bilmekaniker kan leda till permanent kroppsskada och kan bli kostsamt inte bara för dig utan för din arbetsgivare också.
Half-tums Torque Wrench

Denna momentnyckel är praktiskt när man hanterar vridmoment nyckeltal som är absolut nödvändigt för mer avancerad motor arbete som motorn huvudet byte.
Multi-Purpose Voltage Meter

Du kan justera flera syften voltmeter för att mäta ohm, spänning och ampere för avancerad elektrisk diagnostiskt arbete. Spänningen Mätaren kan bestämma elektrisk impedans och spänning när du arbetar med elektriska anslutningar och komponenter i en bil.
90-Degree Die Grinder

90-graders die grinder mal bort metall för enklare åtkomst till svåra att nå platser i en bil.
Secured Verktygslåda

Eftersom du bygger upp en seriös satsning på verktyg, en säker verktygslåda är viktigt att se till att ingen går iväg med ditt levebröd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61215.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.