Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar 98-00 Isuzu Amigo Skruvfjädrar

Den Isuzu Amigo var avsedd att vara en rolig bil att köra på stranden, off road, eller bara cruising på gatan. Dessa lastbilar är populära bland customizers, eftersom det inte är mycket svårt att lyfta dem högre upp för mer markfrigång, vilket gör dem lättare att ta på svårare spår. Den bakre upphängningen på en 1998-2000 Isuzu Amigo är en spiralfjäder monterad på toppen av axeln, vilket kommer att behöva bytas ut om man vill lyfta lastbilen eller bara serva bakvagnen. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel som
ersätter spiralfjädrar

Visa fler instruktioner
1

Park Amigo på en plan yta. Plocka upp den bakre delen av lastbilen med domkraften på axeln, då satt pallbockar under axeln och ramen i den bakre delen av fordonet. Ta bort de bakre hjulen med däck järn.
2

Unbolt övre stötmontering från ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Koppla gungning länkar stångänden från axeln med hjälp av en skiftnyckel och skruva isär fästena parkeringsbroms med en spärr. Lyft upp axeln med domkraften, bort domkraften från under axeln - men lämnar den andra står under ramen - och långsamt lägre axeln tills alla spänningar är befriad från våren. Dra sedan våren ut från bakvagnen. Addera 3

Ställ utbytesfjädrar i bakvagnen för hand. Lyft sedan upp bakaxeln med domkraften tills du har tillräckligt med utrymme för att skruva upp de bakre stötdämpare. Dra sedan åt stötmontering använder en 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
4

Anslut krängningshämmaren kopplingen och handbromsen fästet med en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka den bakre däck med däcket järn, sedan sänka bilen av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60588.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.