Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den bakre änden på en 1995 Jeep Grand Cherokee

Den bakre änden på en 1995 Jeep Cherokee kallas också bakaxeln. Det är en kritisk del av upphängningssystemet liksom drivlinan eftersom den spelar en roll i de bakre hjulen, som rör sig trucken framåt eller bakåt. Den rymmer också upphävandet av jeep i stället. Om den bakre änden har ett problem, det kan du ta bort den bakre änden församling från Jeep att ordentligt komma åt alla komponenter. Saker du behöver
Jack
Jack står
stoppklossar
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Linje skiftnyckel som
Visa mer Instruktioner
1

Sätt stoppklossar runt framhjulen på Jeep Grand Cherokee. Lyft baksidan av jeep med domkraften. Put pallbockar under chassit och axeln. Ta bort de bakre hjulen med däck järn.
2

unbolt bromsledningen leder från framsidan av Jeep till axeln med en linje skiftnyckel. Koppla bort kabeln nödbromsen leder till bromsarna med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Unbolt stötar från undersidan av den bakre änden och undersidan av chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag, dra sedan chocker bort av fjädring. Skruva loss drivaxeln från den bakre änden med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Sätt domkraften under axeln och lyft upp den bakre änden igen tills det bara lyfter på läktaren. Unbolt U-bultarna som håller fjädrarna till den bakre änden med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt de nedre länkarmarna från den bakre änden med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

Avlägsna domkraften från under baksidan av jeep och sänk domkraften. Skjut jack ut från under den bakre änden, ta ut axeln med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61903.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.