Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Boat Bolts Trailer Lug

Båttrailers behöver extra service. Att vara nedsänkt i saltvatten tar en vägtull på dem, och avgifterna är höga för vanvård. Rostiga klackar och att hjulmuttrarna är bara toppen av isberget när skadan är så stor att de börjar knäppa upp när man byter däck. Det är dags för grundlig inspektion av samtliga exponerade metallen. En snabb sand, prime och måla kan spara en hel del huvudvärk senare. Lyckligtvis, byter ut trasiga klackar är en enkel process. Saker du behöver
Spray Lube
Jack
stödbenet
rörtång
Hammer
Short punch
antikärvningsmedel (tillval)
Show Fler Instruktioner
1

Jack släpvagnen upp, plats pallbockar under ramen och sänka släpvagnen. Avlägsna däcket.
2

Skjut bromstrumman av för att få tillgång till klacken stud som är trasig. Trailers utan bromsar får omedelbar tillgång till den trasiga bulten.
3

Kör den trasiga bulten ur hålet med en hammare och punsch. Tappen har en lätt avsmalning och spline att greppa och hålla. En fast strejk med hammaren kommer att ta bort det.
4 smörjmedel

Spraya på nya stud och stud öppning. Skjut stud i från baksidan och dra tappmuttem så tätt som möjligt för att initialt sittplats den nya stud. Montera däcket och sänka släpvagnen. Med däcket stadigt mot marken, kraftigt skärpa lug nöt att dra bulten helt på plats. Se till att det är fullt sitter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60737.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.