Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en bränsletrycksregulatorn

I en bränsleinsprutning motor, övervakar bränsletrycksregulator bränslet kommer in i insugningsröret från bensintanken och ser till att det är rätt psi (pounds per square inch) för att systemet ska fungera fullständigt. När regulatorn slocknar kan motorn snubbla vid acceleration och orsaka prestandaproblem. I det här fallet är projektet fordonet en 2002 Ford F-150, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
skruvnyckel set
bränsletrycksmätaren med dräneringsslang
Bucket
Snap microringar
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och koppla bort minuspolen från batteriet med hjälp av en skiftnyckel.
2

Skruva av tanklocket och lägg den åt sidan. Hitta övertrycksventilen i slutet av bränsleledningen. Skruva bränsletrycksmätaren i övertrycksventilen och köra slangen ansluten till mätaren i en hink. Tryck på "tryckavlastning" knappen och låt bränslet rinna in i skopan.
3

Leta regulatorn bränsletrycket på insugningsröret. Det är på förarsidan, mot baksidan av motorn, och sticker ut från grenröret. Dra av vakuumledningen med händerna.
4

Använd låsring tång för att ta bort låsringen som går runt slutet av bränsletrycksregulator, precis under vakuum linje. Dra på bränsle tryckregulator för att frigöra den från insugsröret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60130.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.