Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bakbromsarna på en Audi A4

Audi A4 är en kompakt fyradörrars sedan i produktion sedan 1994. De flesta Audi A4: s verksamhet på ett permanent fyrhjulsdrift plattform. På grund av detta, bromsprestanda är viktig. Alla A4: s kommer som standard med alla skivor låsningsfria bromsar och underhålla dessa bromsar garanterar en säkrare resa. Byte av bakre bromsarna på en Audi A4 liknar ersätta skivbromsar på någon annan bil. Viss mekanisk upplevelse rekommenderas för detta projekt. Saker du behöver
Hydraulisk Pair lyft
pallbockar
1/2-tums spärrnyckel
Lug socket
insexnyckel ställa
Slot skruvmejsel
Gummiklubba
C-clamp
hjulblock
Visa fler instruktioner
1

Placera hjulet block på båda sidor av en av de främre hjulen. Lossa bakhjulet klackarna med en 1/2-tums spärrnyckel och klacken socket. Placera den hydrauliska lyften under mittstrukturen punkten och höja fordonet. Placera domkraften står under punkterna kroppsbyggnad. Sänk tills fordonets vikt är jämnt fördelat bland montrarna och den hydrauliska lyften.
2

bort klackarna från hjulen. Placera de lösa klackarna i hjulet hålrum och skjut hjulet under bilen för extra säkerhet. Använd en spårskruvmejsel för att ta bort klippet metall bromsen ligger på bromsoket för vissa modeller. Ta hållaren bultarna med insexnyckeln set om närvarande. Avlägsna tjocklek genom att dra bort från rotorn. Placera på styrarmarna för att förhindra att bromsledningen från att dras. Addera 3

Avlägsna rotorn genom att dra bort från hjulnavet montering. Ersätt med en ny rotor genom att föra in den på hjulbultar och bestämt mot navet. Ta bort clipsen bromsbelägg på bromsok med en slot skruvmejsel. Använd C-klämman för att komprimera kolven för att tillåta installation av de nya bromsbelägg. Installera dynorna genom att placera dem i bromsoket och säkra dem med de medföljande pad klipp.
4

tryck försiktigt bromsoket tillbaka till sin ursprungliga plats. Använd en gummiklubba för att slå tjocklek om det är svårt att glida på rotorn. Fäst rotorn med hållaren bultarna om närvarande. Sätt tillbaka klämman metall bromsen genom att böja den med en skruvmejsel slot huvud. Se till att klippet placeras i de specificerade spåren ligger på ytan av rotorn.
5

Placera hjulet på navet montering och vänstergänga klackarna. Höj den hydrauliska lyften för att ta bort domkraften, sänk bilen till marken. Dra öronen åt med föreskrivet vridmoment beloppet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58859.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.