Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Saturn CV Axel

Överföring på Saturnus ansluter till framhjulen via en par halvaxlar med drivknutar monterade vid vardera änden. Dessa CV lederna är en sammansättning av lagren, och om de misslyckas, då halvaxlarna måste tas bort så att lederna kan bytas ut eller byggas om. Detta är en tidskrävande process, och det kommer att ta ett par timmar att göra rätt. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
platt skruvmejsel
1/2-tums breaker bar
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
glidhammare med halvaxel fastsättning
Visa fler instruktioner
1

Park Saturn och sätta på nödbromsen så bilen inte rullar. Lyft framsidan av Saturnus med domkraften. Placera domkraften under chassit och sedan ta bort de främre hjulen med ett däck järn.
2

Sätt platt skruvmejsel mellan de två halvorna av bromsoket så att huvudet på skruvmejseln är i skovlama på sidorna av rotorerna, och håller rotorn från att rotera. Ta bort drivaxel bulten i mitten av rotorn med 1/2-tums breaker bar och en socket.
3

Ta parallellstaget änden från styrspindeln på uppskov med 1/2-tums Ratchet och uttag. Dra styrspindeln från axeln axeln med en fast pull.
4

Fäst glidhammare med halvaxeln fastsättning på änden av axeln axeln. Använd glidhammare att avlägsna halvaxeln från transmissionen. Ta halva axeln bort från Saturnus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62094.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.