Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Avgasrör på en 1999 S-10

Avgasröret på en 1999 Chevrolet Chevrolet S-10 pickup styra skadliga gaser som skapas av motorn ut från motorrummet och på baksidan av lastbilen. Denna avgasröret är gjord av stål, och det kan rosta eller korrodera från salt på vägarna eller ålder. Om så är fallet, kommer det att utvecklas läckor som kommer att orsaka att motorn låter starkare, och kan orsaka skada. För att åtgärda problemet måste du byta ut avgasröret med en ny, som kommer att ta ett par timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
Handskar
Hörselskydd
Ögonskydd
Silikonspray smörjmedel
Tigersåg
Metal återgående sågblad Sida 3 /8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft S-10 så att hjulen är upplyfta från marken med hjälp av en domkraft, sedan sätta pallbockar under axeln och ramen. Ta på handskar, hörselskydd och ögonskydd.
2

Spray alla gummi avgassystem galgar på ramen med silikonspray smörjmedel. Skär den bakre delen av avgasröret precis framför axeln med en tigersåg och metall Tigersågblad såg. Dra galgar bort av den bakre delen av avgasröret med händerna, sedan bort den bakre delen från S-10.
3

Unbolt främre delen av avgasröret från avgasgrenröret med en 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva isär den främre delen av avgasröret från mittsektionen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra galgar bort av avgaser, dra sedan framåt och mellersta delarna av avgasröret bort av lastbilen. Skjut avgasröret ut från under S-10.
4

Montera den främre delen av ersättningen avgasröret på beståndet galgar med händerna, sedan skruva fast grenröret med 3 /8-tums Ratchet och uttag. Installera den mellersta delen av avgaserna på samma sätt, bultning till den främre delen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

Lyft den bakre delen av avgassystemet över axeln, och installera det på galgar med händerna. Skruva den bakre sektionen till mittsektionen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk S-10 av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61864.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.