Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en skiva i en Chevy Truck

Många Chevy lastbilar av senare årgång bromsar har skivan med framhjulen och de flesta nya Chevy lastbilar har skivbromsar på alla fyra hjulen. Skivorna måste bytas ut när de blir slitna på eller under deras minsta tjocklek enligt beskrivningen på själva skivan eller i instruktionsboken. Byta skivrotorn är ett relativt enkelt jobb som kräver några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Shop handduk Anti-Seize Ratchet smörjmedel Mössor och Hylsnyckelsats
Ordet jack
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Torka bromsskivan med en ren butik handduk för att avlägsna fett och andra rester. Applicera ett tunt lager gängsmörja på baksidan av skivan.
2

Fatta skivan med båda händerna och skjut det försiktigt på hjulnavet. Placera bromsok monteringsfäste över skivan och sätt in de båda fästbultarna till baksidan av navaggregatet. Dra åt bultarna med en spärr och uttag.
3

Placera bromsoket över skivan och på konsolen. Sätt i de två fästbultarna i bromsoket och dra åt dem med Ratchet och uttag. Upprepa proceduren för den andra sidan, om det behövs.
4

Montera hjulen på navet och dra åt hjulet klackarna på plats. Ta bort eventuella pallbockar användas för att stödja fordonet och sänk den till marken med en domkraft. Använd en momentnyckel för att dra åt hjulbultarna klackarna till 140 foot-pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59165.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.