Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort generatorn från en '98 Ford Explorer

Starta dagen med ett dött batteri är inte mycket roligt. Men innan du hoppar att byta ut batteriet, kan det vara generatorn istället. Om du har märkt lampor ljusreglering, elektriska komponenter avstängning eller andra elektriska problem innan parkera din '98 Ford Explorer, då generatorn är mest troligt den skyldige, och du kan ha det testas på en lokal Biltema för att ta reda på. När du bestämmer att generatorn är problemet, måste du ta bort den för att installera den nya. Saker du behöver
3/8-tums breaker bar och uttag
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

bort den negativa batterikabeln från batteriet med 3/8-tums Ratchet och uttag, och göra samma sak med den positiva kabeln. Leta sedan reda på generatorn på passagerarsidan av motorn och dra ur de två elektriska anslutningar från generatorn och skruva isär batteriet anslutning med en skiftnyckel.
2

Hitta spännaren på passagerarsidan av motorn, mot den vertikala mitten av motorn. Använd 3/8-tums breaker bar att dra sträckaren från remmen. Medan du drar i breaker bar, loop av remmen från generatorn remskiva på framsidan av generatorn.
3

skruva isär generatorn från fästet på motorn med 3/8- tums Ratchet och uttag, lyft ut den och ställa den åt sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60332.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.