Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en 1998 Saturn SL2 Starter

Saturn lineupen av bilar blev populär för sina låga priser och plast buckla-resistenta karosspaneler. Precis som någon annan bil, måste de också rutinmässigt underhåll. Med tiden ger startmotorn så småningom ut och motorn kan inte vrida över. När det går ut, kan du byta ut det själv, även om det kan vara lite frustrerande att hitta vissa skruvar och delar du kommer need.cess vissa skruvar och delar längs vägen. Saker du behöver
Jack
Jack står
Open end skiftnyckel som
Spetstång
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Obstruktion skiftnyckel uppsättning

Visa fler instruktioner
1

Använd domkraften för att lyfta upp den främre delen av fordonet, och sedan ställa den på pallbockar. Kontrollera att fordonet är helt och fast på läktaren innan du arbetar på det. Använd en fast nyckel för att ta bort negativa inlägg på batteriet. Ta det positiva inlägget på samma sätt.
2

krypa under bilen och leta reda på startmotorn, som ligger i anslutning till överföringen. Leta värmeskölden runt startmotorn. Använd nåltång att ta bort stiftet håller värmeskölden på plats. Använd en skiftnyckel för att lossa de elektriska anslutningarna på startmotorn.
3

Använd 3/8-tums Ratchet och uttag att skruva isär botten starter bulten. Använd hindret skiftnyckel för att ta bort den övre bulten, vilket är svårt att komma åt på annat sätt.
4

Lyft startmotorn ur motorrummet och bort från bilen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60311.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.