Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Dodge RAM Ratt

Det brukade vara att ta bort ratten från din lastbil var en 2-stegs process, och kan göras på bara några minuters tid. Nu finns det dock krockkuddar i vägen som om den inte tas bort, kan skada den person som tar bort dem kraftigt, även bryta ben i processen. Men om du är försiktig och ta din tid, kan du ha ratten ute på under 30 minuter. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
Torx-skruvmejsel satt
1/2-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Ratt avdragare
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och koppla den negativa polen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Låt bilen stå i cirka 10 minuter innan du börjar arbeta med krockkudden.
2

Reach bakom ratten och skruva isär airbag från ratten med en torx-skruvmejsel. Luta airbag tillbaka i din hand och dra sedan ur krockkudden från ratten.
3

Placera krockkudden på ett säkert ställe, med basen av krockkudden nedåt, så det ser liknande hornet pekar uppåt i luften. Om du inte gör det här sättet, så om en statisk laddning antände airbag av någon anledning, kan det bli en projektil.
4

unbolt centrum muttern från ratten med en 1 /2-tums ratchet, förlängning och uttag, sedan placera muttern åt sidan för senare användning.
5

Placera avdragaren ratten på ratten så att centrum bulten är lös mot centrumaxeln av ratten och de två sidkolvar medföljer avdragare är gängade i ratten kroppen.
6

Dra ner i mitten bulten på avdragaren med 1/2-tums Ratchet och uttag, och när ratten dyker upp, använda spärrfunktion för att ångra avdragare från hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60128.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.