Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Lufta Huvudcylinder

En viktig del av utrustningen på personbilar som behöver regelbundna optimeringar är bromssystemet. Bromssystemet i bilen drivs av huvudcylindern. En huvudcylinder är en enhet som styr bromsvätska i dina bromsledningar. Om en uppsättning bromsar, framsidan eller baksidan, skulle misslyckas huvudcylindern säkerställer att andra bromsar skulle tillåta dig att bromsa till stopp. Ibland huvudcylindern kommer att få luftbubblor och måste avluftas för att garantera säkerheten för de åkande. Varje hem mekaniker och en assistent kan blöda en huvudcylinder på en enda eftermiddag. Saker du behöver
Catch kastruller Flighter Crescent skiftnycklar
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
1

Leta cylindern huvudbromscylinderns under huven på din bil . Det är vit med ett svart lock och är placerad på förarens sida av brandväggen. Skruva av det svarta locket och har din assistent pump bromsarna på bilen flera gånger. Ofta detta kommer att fungera luften ur huvudcylindern.
2

Använd halvmåne nycklar för att skruva loss bromsledningen dräneringspluggarna från sidorna av varje hjul. Placera fånga kokkärl under dräneringshål.
3

Fyll huvudcylindern upp med tillverkaren rekommenderad bromsvätska och sedan har din assistent pump bromsarna igen. Titta huvudcylindern att se om några luftbubblor kommer till toppen av bromsvätska yta. Gör detta 2:58 fler gånger och sedan dra åt bromsen pluggar linjeavlopp och mössa huvudcylindern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57340.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.