Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Installationsinstruktioner för en Fel - Pro Exhaust Header Packning

Fel - Pro gör en mängd olika packningar för en mängd olika märken och modeller av fordon . En av sina erbjudanden är ett huvud som packning , som också kallas ett avgasgrenrör packning . Dessa packningar är designade för att stoppa avgaser från att komma ut gapet mellan avgasgrenröret eller sidhuvud och topplocket . Om ditt lager packningen har misslyckats , installera en Fel - Pro packning tar bara en timme . Saker du behöver
3/8-tums ratchet , förlängning och Hylsnyckelsats
Fel - Pro packningssats
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och låt motorn svalna om den har körts nyligen . Lokalisera avgasgrenröret , som är på sidan av motorblocket och springer till avgasröret. Skruva loss grenröret från avgasröret med 3/8-tums Ratchet , utbyggnad och uttag .
2

Unbolt avgasgrenröret från motorblocket med 3/8-tums Ratchet och uttag , dra sedan grenröret och beståndet packningen av av motorn .
3

installera ersättare Fel - Pro packningen på topplocket och sedan installera avgasgrenrör till motorn med 3/8- tums ratchet och uttag . Installera grenröret till avgassystemet med 3/8-tums ratchet , förlängning och uttag .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62012.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.