Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar trumbromsar på en 2000 Mercury Cougar

De bakre bromsarna på Mercury Cougar består av en laminerad bromsback och trumma montering. Faten kommer att bära över tid eller ibland spricka från värme och använda. Byta trummor med nya OEM eller eftermarknaden trummor kommer att återställa din bromsprestanda och säkerhet. Trummor finns på de flesta bildelar butiker och via återförsäljare. Medan du har trummor bort, inspektera de bakre bromsarna för att vara säker på att ingen av de övriga komponenterna behöver bytas. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på baksidan av din Cougar med en lug skiftnyckel. Ta inte dem, utanför hjulbultarna ännu. Med hjälp av en domkraft, lyfter den bakre delen av bilen från marken och sedan placera en uppsättning pallbockar under bakaxeln.
2

Sänk domkraften, ställa bilen ordentligt på pallbockar sedan tar bort muttrarna från hjulet dubbar. Dra hjulen från bilen och satte dem ur vägen.
3

tag i bakre bromstrumman med båda händerna och dra den rakt ut, ta bort den från axelarrangemanget. Det får inte komma rätt av första gången, arbetar den fram och tillbaka tills du kan frigöra den från axeln, fästplattan och bromsbackar. Kasta den gamla trumman.
4

Placera den nya trumman fyrkantigt på bromsbackarna och skjut in, rikta in hålen i trumman med hjulbultarna. Tryck in trumman i att se till att det sitter ordentligt. Placera hjulet och däcket på tapparna och installera muttrarna.
5

Flytta till motsatt sida av bilen och upprepa stegen. Hissa upp bilen utanför pallbockar, ta bort läktaren från under bilen och sänk bilen till marken. Dra åt muttrarna med en rörtång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57848.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.