Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort bakbroms trummor på en 2000 Chevy S10

Bromstrummorna på baksidan av din 2000 Chevy S10 pickup ger cirka 30 procent av bromsen partiskhet för systemet. Borttagning av trummorna ger tillgång till de skor inne för kontroll eller reparation av de bakre bromsarna. Medan trummorna själva inte bära mycket snabbt, kan de spricka eller varp från värme under svår bruk. Byte trummor är tillgängliga om dina trummor är skadade men inspektera dem noga när du tar bort dem för att avgöra om återanvändning är ett alternativ. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på den bakre av din Chevy S10 med en rörtång men inte helt ta bort dem från hjulbultarna ännu. Placera en domkraft under bakaxeln bostäder av din S10 och höja bak från marken. Placera en uppsättning pallbockar under lastbilen och sänka domkraften, så att trucken att bosätta sig säkert på till läktaren.
2

Avlägsna muttrarna från hjulet dubbar, ta sedan bort hjulen från lastbil. Ställ hjulen och dubbar hjulet åt sidan för nu.
3

Lokalisera det område i ansiktet av bromstrumman där hjulbultarna passera. Kontrollera för att se om det finns en stoppbygel på hjulet stud i detta område. Om det finns, ta bort den genom att bända bort hjulet stud med en skruvmejsel. Släng klippet. Dess funktion är att behålla bromstrumman under monteringen och är inte nödvändigt nu.
4

tag bromstrumman på båda sidor med händerna och dra den rakt ut bromsbackarna och dubbar hjul. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57896.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.