Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Caliper i en Saturn Vue


Saturn Vue levereras som standard med trumbromsar på bakhjulen. Detta innebär att endast de främre bromsarna har bromsok, så du behöver bara ersätta högst två bromsok i taget om det behövs. Detta minskar inte betydelsen av korrekt förfarande. Saker du behöver
Saturn Vue bromsok
stödbenet
Däck järn
Olika skiftnycklar
Replacement kopparbrickor
Små gummi bitar
transparent rör
Tvingfäste

Visa fler instruktioner
1

Ta bort det främre hjulet och däcket när fordonet säkert höjs. Se till att du använder en pallbock lämplig för ett större fordon som VUE.
2

Koppla loss bromsslangen från oket och kasta bort koppar brickor som var anslutna med bulten. Plugga hålen i slangen och bromsok med gummi bitar.
3

Utdrag styrtappen och lås pin för att befria bromsok. Se till att du inte skadar stift stövlar medan du tar bort bromsoket.
4

Smörj styrstift och stövlar stift med silikonfett innan du installerar den nya bromsok. Placera bromsoket i läge på stödet och över bromsbeläggen, och installera de smorda bultar.
5

Anslut bromsen slangen till bromsok, med två nya brickor med bulten. Se till att bromsen linjen inte är vriden och korrekt dragna med en ögla på baksidan. Lufta bromssystemet
6

. Öppna avluftningsventilen och anslut en genomskinlig slang eller rör till det. Har en annan person trycker på pedalen för att släppa ut luft ur systemet.
7

Anslut hjul och sänka bilen. Kontrollera bromsarna sätts genom att pumpa bromspedalen tills den känns fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56901.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.