Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur hitta en bra överföring Shop

Att hitta en bra överföring butiken är en uppgift inte att ta lätt på. Att gå igenom de gula sidorna i telefonkatalogen kan vara bra om du vill beställa en pizza, men om du går till något så viktigt som bilens växellåda, är lite mer forskning för. Lyckligtvis finns det konsumentorganisationer som håller reda på bra och dåliga servicetekniker, vilket bör göra din forskning enklare och ger dig sinnesfrid när släppa din bil utanför på överföring butiken. Instruktioner
1

Fråga vänner, arbetskamrater, grannar och familjemedlemmar om de känner till en bra överföring butiken. Du kan också be din vanliga mekaniker som han eller hon rekommenderar. Personliga referenser är ibland det bästa sättet att hitta bra hantverkare.
2

Kontrollera med din lokala Better Business Bureau för klagomål om överföring butiken.
3

Seek information om anläggningen från din statens presidium Automotive Repair. Inte alla stater har ett sådant kontor konsumentskydd, men om din gör, dra nytta av tjänsten.
4

fastställa om teknikern är certifierad av Institutet för Automotive Service Excellence (ASE). ASE, en icke-vinstdrivande organisation, testar och certifierar mekanik. De inte certifiera företag, endast privatpersoner, så du måste se till att vem kommer att arbeta på din bil är ASE-certifierad. Du kan ta reda på detta genom att leta efter ett klistermärke eller logga in i butiken, eller genom att fråga ägaren. Om butiken är ASE Blue Shield certifierad, vilket innebär att 75 procent av butikens tekniker håller ASE certifikat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60133.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.