Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Rear Brake Installation på en Land Rover LR3

När du placerar foten på bromspedalen, bromsbelägg pressa rotorerna mellan dem och använda friktion för att stoppa din Land Rover LR3. Friktionen slits så småningom ut bromsbeläggen. Hur snabbt bromsarna slits ut beror på hur ofta du använder bromsarna. Byte av bakre bromsarna på Land Rover LR3 är en enkel procedur. Processen liknar byta bromsar på framsidan av SUV. Det tar bara ca 30 minuter att göra varje hjul på SUV. Saker du behöver
Automobile jack
bromsok kolv verktyg kilar
Wheel
rörtång
Jack stå
Hylsnyckelsats
Turkiet Baster
dräneringskärlet

Visa mer instruktioner
1

Park ditt Land Rover på en plan yta och stäng av nyckeln. Placera en stoppklossar bakom de bakre hjulen på SUV. Öppna motorrummet och sifon hälften av bromsvätska från huvudcylindern med Turkiet baster. Placera vätskan i tråget för återvinning senare. Lyft den bakre änden av Land Rover med bil uttaget. Placera en pallbock under den och lyfta den till ramen. Ta bort muttrarna med rörtång och ta av hjulet från Land Rover.
2

Ta bort den nedre bulten från bromsoket med hylsa och spärrskaft. Pivot bromsok fram och av hjulet församling. Ta bort bromsbeläggen från bromsoket. Skjut bromsok kolv i huset med hjälp av kolven verktyget.
3

in nya bromsbelägg i bromsoket. Tryck bromsoket på rotorn och dra åt bulten med hylsa och spärrskaft. Byt ut hjulet på Land Rover och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under SUV och sänk bilen till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
4

Lägg bromsvätska till huvudcylindern som behövs. Pumpa på bromspedalen några gånger till sittplats bromsbeläggen på rotorerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58648.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.