Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Honda Civic s Hatch

Luckan på en Honda Civic hatchback skyddar bagageutrymmet från skada, och säkrar ett brett område för att lagra dina redskap. Om din lucka har blivit skadad i en olycka, kan du behöva installera en ny. Även om det kräver några tunga lyft, kan du ta bort och installera en Honda Civic s lucka i lite över en timme med hjälp av några vänner. Saker du behöver
2 assistenter
skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter lucka
Visa fler instruktioner
1

Öppna luckan på Civic. Dra ned beklädnaden på insidan av luckan, runt innertaket, med båda händerna. Dra ledningsnätet leder till luckan med händerna.
2

Placera dina assistenter på sidorna av den öppna luckan så att de stöder vikten av luckan. Ta bort clipsen som håller chocker till luckan med skruvmejsel, dra sedan chocker bort av luckan.
3

Dra ner sido paneler runt C-stolparna tills du kan komma åt skruvarna som håller luckan på plats. Skruva loss luckan från taket på Civic med 3/8-tums Ratchet och uttag och sedan har dina assistenter lyft upp och stänga av bilen.
4

Har dina assistenter placera ersättare luckan på fabriken monteringshålen och skruva dem på plats med 3/8-tums Ratchet och uttag. Anslut ledningarna till den nya luckan till fabriken ledningar från bilen med händerna.
5

varefter takluckan chocker på luckan med händerna, och tryck sedan klippen på de chocker med händerna att låsa dem på plats. Har dina assistenter försiktigt släpper luckan, som det ska nu få stöd av de chocker.
6

Tryck C-stolpens beklädnad paneler och andra omgivande trim tillbaka in i sidor och tak i Civic, så att headliner är tillbaka på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61619.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.