Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur till Bend Stål Bromsledningar

Bromsar är avgörande för säkerheten i ditt fordon. Ett bromssystem använder hydraultryck tillförs via bromsledningarna att orsaka bromsbeläggen för att stoppa fordonets hjul spinner. Hårda bromsledningar är den huvudsakliga metoden för att överföra trycket från huvudcylindern till bromsarna. När du installerar linjer stål broms, kommer du att stöta på hinder. Att vägen runt hinder, kommer du att behöva böja linjer stål broms. Böja tunnväggiga linjer stål broms kräver ett verktyg som placerar en böj utan att sno linjen. Kinkning en linje stål broms begränsar flödet av vätska genom ledningen. Saker du behöver
Måttband
Märkpenna
Ledad slang Bender
Visa fler instruktioner
1

Mät avståndet från slutet av ett installerat broms linje till närmaste hinder med ett måttband.
2

Hook slutet av måttbandet på ena änden av stål bromsledningen. Gör ett märke på längden som krävs för att böja med en märkpenna.
3

Öppna ledade Bender att anpassa noll poäng i de övre och nedre käftar ledade slangen Bender. Skjut den markerade längden av stål broms slangen i den ledade slangen Bender.
4

Pressa handtagen av den ledade Bender tills noll märket på toppen käft ledade Bender linje med graden märke som krävs för böjen. Till exempel, stoppa böjning när nollmarkeringen linje med 90 graders märket om du behöver en 90-graders böj.
5

Skjut handtagen av den ledade slangen Bender att anpassa noll poäng i toppen och botten käftar. Skjut den böjda stålrör bromsslang från röret Bender.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58141.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.