Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Installera undre länkarmar i en Hyundai

De undre länkarmar på en Hyundai bulten på styrspindeln av bilen, och hjälper till att hålla den främre hjulupphängningen linje. Dessa hjälper till att bära upp vikten av den främre änden, men också styra suspensionen upp och ned i fender väl. Dessa lägre styrarmar har bussningar och lager, vilka båda kan bära ner med tiden. Om dessa inte bära ner, då den nedre länkarm inte att fungera korrekt, kommer bilen att gå ur läge, och om de lämnas därhän, kan du hamna i en olycka. Installera en ersättare lägre länkarm tar en timme. Saker du behöver
Jack
Jack står
rörtång
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
ersätter nedre kontroll vapen

Visa mer instruktioner
1

lyft framsidan av Hyundai med domkraften. Sätt pallbockar under bilens chassi. Ta bort de främre hjulen med rörtång.
2

Unbolt krängningshämmare från lägre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt nedre kulleden från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva isär nedre länkarm från fästena på insidan av chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag och en öppen ände skiftnyckel. Dra den nedre länkarm ur främre hjulupphängningen.
3

Lyft ersättare undre länkarm i chassit och skruva den på plats med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Lyft den andra änden i styrspindeln och skruva i styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Bolt vingla bar till nedre länkarm med 3/8 -tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka framhjulen med rörtång, sedan sänka fordonet till marken med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61867.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.