Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man fixar bromsar på en 2001 Lincoln LS

Om din bil pulser eller tjut när du bromsar, är detta ett tecken på en förestående bromsfel, och du måste ta itu med problemet. Reparera din främre skivbromsar kan vara relativt billigt om du vet vad du ska göra. Saker du behöver
Floor Jack
stödbenet
Brake Cleaner 1/2 tums Breaker Bar
1/2 tums Ratchet och SAE Hylsnyckelsats
Large C klämma
Skyddsglasögon
Nya bromsbelägg
Nya rotorer
nylonlina
Visa fler instruktioner
1

Sätt på dig skyddsglasögon. Dra i nödbromsen och stoppklossar bakhjulen. Lyft höger framhjul med ordet jack. Ta bort muttrarna och framhjul. Placera försiktigt pallbock under ramen järnväg och försiktigt sänka bilen så att den säkert stöds av stativet.
2

Rengör bromsok och rotor med bromsen renare. Inspektera bromsoket. Leta upp och ta bort de två skruvarna som håller den på plats med Ratchet och en socket. Skjut bromsok från rotorn och ta bort de gamla bromsbeläggen. Släng dem. Använda en kort längd av nylonlina, försiktigt hänga bromsok från strut fjädrarna för att undvika skador på slangen gummi bromsen.
3

Inspektera bromsok fäste och lokalisera de två skruvarna som håller fast fästet till spindeln. Använda breaker bar och en socket, lossa och ta därefter bort konsolen bultarna. Ställ in vinkeln på en sida. Avlägsna rotorn och kassera.
4

Installera den nya rotorn och byt bromsok fästet. Dra åt fästet bultarna ordentligt. Öppna locket huvudcylindern. Använda den stora C-klämma, komprimera bromsok kolv för att ge plats för de nya dynorna. Installera kuddar och skjut bromsok på plats på den nya rotorn. Dra åt de två bromsok bultar ordentligt. Kontrollera igen fästet bultarna att säkerställa att allt är tätt. Byt framhjulet och sänka bilen.
5

Upprepa steg 1 till 4 på den andra framhjulet.
6

Starta motorn och på bromspedalen innan du kör fordonet. Pumpa på bromspedalen tills bromsok kolvarna har expanderat och bromspedalen nivån förblir konsekvent. Undersök bromsvätskenivån i huvudcylindern och fylla om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59238.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.