Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1987 Honda Civic vakuumlinje System Removal

Motorn i en 1987 Honda Civic har en serie av vakuum linjer för förgasare , insugningsrör och diverse andra komponenter . Dessa vakuumledningarna är gjorda av gummi , och de kan spricka och gå sönder med tiden. Skulle det hända , då måste du ersätta dem med nya. Det första steget i denna process är att ta bort vakuumledningarna . Detta är en enkel process , men det kan bli komplicerat om du inte riktigt hålla reda på vilka vakuum linje går där . Saker du behöver
Maskeringstejp
permanentmärkare
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Pop huven . Leta vakuum linje som du vill ta bort . Dra av en liten del av maskeringstejp och hålla den bredvid en sida av vakuum linje .
2

Label maskeringstejpen med en siffra eller bokstav så att du kommer att kunna avgöra vilken vakuum linje går där när du byter linje .
3

Trace vakuum linje till dess andra anslutning och sticka en bit maskeringstejp på den andra sidan av vakuum linje med samma nummer eller bokstav du använde i steg 2 .
4

Dra loss vakuum linje från båda ändar med en snabb rycka rörelse . Använd tång för att avlägsna eventuella klämmor som håller vakuum linjen på plats .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62078.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.