Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar bromsar i en 2000 Mercury Cougar

Bromssystemet delar på 2000 Mercury Cougar innehåller bromsoken, bromsbelägg och rotorer broms. De bromsbelägg appliceras på broms rotorer från bromsoket. När bromsbeläggen pressas mot sidorna av broms rotorer, saktar friktionen från dynorna mot de vridbara rotorerna och stoppar Cougar. Byt ut bromsbeläggen innan de slitas ner till slitagevarnarna insidan av varje dyna. Också, byt rotorerna eller har rotorer maskinen slås varje gång bromsbeläggen byts ut. Saker du behöver
tråcklingsfunktionen spruta
Däck Bil Tool Review står
platt skruvmejsel
3/8-tums spärrnyckel
3/8-tums enhet uttag
Rope
Tvingfäste
Nya bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Park 2000 Mercury Cougar och dra i nödbromsen.
2

Öppna huven och leta reda på bromsvätskebehållaren under bromshuvudcylindern. Ta bort locket från behållaren och sätt i tråckla sprutan. Dra tillräckligt bromsvätska ut ur behållaren för att fylla sprutan. Placera sprutan på bromsvätska i ett säkert område. Sänk huven.
3

Lossa alla muttrarna från framdäcken med ett däck verktyg. Sedan, jack framsidan av Cougar upp i luften. När bilen är tillräckligt hög, placera bilen står under de rätta stödpunkter, på båda sidor av Cougar. Sänk Cougar till bilen står och lämna jack i uppfällt läge.
4

Dra båda främre däcken av och placera dem nära framsidan av Cougar. Flytta tillbaka till framsidan förarsidans hjulnavet och lokalisera bromsoket monterad på sidan av bromsskivan.
5

Bänd det yttre bromsbelägget mot bromsskivan med platt skruvmejsel tills bromsok har tillräckligt med slack i den för att ta bort.
6

Lokalisera de två övre och nedre monteringstapp bultar på baksidan av bromsok. Ta bort de två pinnbultar med 3/8-tums enhet ratchet och en socket.
7

Dra bromsoket från bromsskivan. Sedan hänga bromsoket till fronten chocken med en bit av små rep.
8

Bänd det inre bromsbelägget ur bromsoket med platt skruvmejsel. Sätt i C-klämman i bromsoket och placera C-klämman så att justeringen bulten mot bromsok cylindern. Vrid Tvingfäste medurs för att komprimera den yttre bromsbelägg mot bromsoket cylindern. Fortsätt att komprimera bromsok cylindern tills den är helt inne i bromsoket.
9

Skruva av C-klämman. Bänd yttre bromsbelägg ur bromsok med platt skruvmejsel. Sedan, ta bort alla andra tillbehör bromsbelägg från bromsoket.
10

Placera de nya bromsbeläggen och eventuella broms tillbehör pad i bromsoket. Se till att de nya kuddar är bakom låsklämmorna insidan av bromsoket. Ta repet från bromsok och positionen bromsoket tillbaka på sidan av bromsskivan.
11

Skruva de två pinnbultar tillbaka till baksidan av bromsok. Dra åt pinnbultar snäva med Ratchet och en socket. Skjut på hjulet på hjulbultar och skruva muttrarna på plats. Dra åt hjulmuttrarna med däck verktyg.
12

Flytta till passagerarsidans framhjul navenhet och följer samma disposition ovan för att ersätta bromsbelägg. När bromsen ersättare är klar, öppna huven tillbaka upp och dra locket tillbaka från bromsvätskebehållaren. Sprutar bromsvätskan tillbaka in i behållaren och sätt tillbaka locket. Sedan, stäng huven.
13

Dra runt motorn och pumpa bromspedalen ett par gånger för att ge plats för nya bromsbelägg till bromsen rotorer. Sedan, stäng av motorn.
14

Jack Cougar tillbaka upp och ta bilen står. Sänk Cougar och ta bort domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58128.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.