Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man kan förbättra Business i en diesel-mekaniker Shop

Förbättring av företagens i en diesel mekaniker butik kräver liknande strategier för att förbättra verksamheten för någon detaljhandelsverksamhet. För att starta, måste driften vara välskött, har kunniga, erfarna och pålitliga personal, utmärkt kundservice, kompletta jobb i tid, och ta ut ett rimligt pris. Marknadsföring och reklam är också viktig, och med lite kreativitet kan åstadkommas utan att spendera massor av pengar. Saker du behöver
telefon
dator Programvara
vykort papper Addera Visa fler instruktioner
1

Hantera din verksamhet bättre. Investera i affärssystem specifikt för bilreparationer industrin, vilket kan hjälpa dig att spåra inventering och kunder, skapa och lagra fakturor, och kunderna schema och deras fordon.
2

Skilj dig från konkurrenterna. Bli expert, eller anlita städservice tekniker som är experter, i den senaste tekniken som används i dieselmotorer och underhåll, såsom de olika elektroniska komponenter och kontroller mikroprocessor som nu mer vardagsmat. Bli en ackrediterad medlem av Association of Diesel specialister, som visar att du uppfyller branschstandarder för kvalitet.
3

Sprid ordet om ditt företag. Starta ett företag webbplats som främjar ditt företag, om pengar är ett problem, kontakta din lokala high school och anställa en student som kan utforma webbplatsen. Inkludera vittnesmål från nöjda kunder och tips som hjälper dieselmotorer kör bättre. Kör månatliga specialerbjudanden på hemsidan.
4

Forskning samtliga företag i ditt område som är potentiella kunder. Inkludera företag som använder lastbilar för distribution, såsom florister och företag företag utbudet, truck-uthyrningsföretag samt lastbilar och bilhandlare. Skicka dessa företag PR flygblad eller vykort som belyser vad din mekaniker butiken har att erbjuda. Nämn att din butik har den senaste diagnostisk utrustning, och experter i den senaste tekniken. Erbjuda rabatter.
5

nätverk med lokala företagare genom att gå med i handelskammaren eller andra lokala grupper företagstjänster. Sponsra en lokal boll team som sätter din butik namn på uniformer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60988.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.