Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Läderratt Snörning Instruktioner

Läder Rattklädsel är något som regelbundet måste bytas ut. Bil konservatorer särskilt ofta måste ersätta dessa läderklädsel. Däremot kan en professionell ersättare vara mycket dyrt. Det är möjligt att snöra locket till hjulet på egen hand för mycket mindre av kostnaden. Supplies

Inte alltför många leveranser behövs när snörning en cover ratt, men rätt tillbehör är viktigt. Den typ av tråd som används kan göra skillnaden mellan en långvarig hjulet och en som lätt lossnar. Vaxad tråd är den bästa strängen att använda eftersom den är robust, tål vatten och är långvarig. Fiskelina kan även användas men det skär genom lädret över tiden. Regelbunden tråd är inte stark nog att hålla lädret ihop tillräckligt hårt. Thread säljs för sömnad läder tillsammans ska användas om möjligt. En stor trubbig nål bör användas för att sy pjäsen ihop. Du kanske också vill använda en syl för att peta hål i lädret för enklare snörning. Vissa täcker kommit med förborrade hål och gänga i satsen.
Procedur

stygn används för att snöra läderratt täcker tillsammans är fiskbensmönstrad stygn. Den fiskbensmönstrad söm är svårt att bemästra, men det ger bäst resultat och dessutom håller ihop materialet tätt utan att utöva alltför stor press på lädret för att förhindra rivning. Börja med en knuten tråd. Dra tråden genom den vänstra sidan av läder från undersidan. Dra tråden genom den motsatta hålet. Gå tillbaka till det vänstra hålet som redan är gängad och drar i snöret tätt. Loop tillbaka till höger sida och komma upp i det andra hålet på höger sida. Det är den svåraste delen. För de återstående stygn förfarandet är följande: Dra tråden genom den vänstra sidan underifrån. Gå över den högra sidan och in i hålet. Dra nålen under resulterande öglan och dra åt. Använd en dubbel loop till slut och knyt en knut för att avsluta strängen.
Tips

blöta lädret hjälper det stretch bättre för enklare sömnad. Det kan hjälpa att använda en säkerhetsnål för att hålla upp i avsnittet som du arbetar med tillsammans. Om stygnen är alltför synliga för dig, kan du hammare sömmarna i hjulet med en gummiklubba. Du kan också limma lädret på ratten. En virknål är ett bra sätt att försiktigt dra trådar när du går längs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57632.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.