Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Starter Från en 2001 Nissan Quest

Den 2001 Nissan Quest är utrustad med en starter, som vänder över motorn med ström från minibuss batteri. Om startmotorn på din Quest börjar få problem med att stänga över motorn, då det visar de första tecknen på misslyckande. Din bästa insats är att ta bort startmotorn från Quest - på det sättet, kan du ta den till en Biltema och har det testats för att se om det är kunna repareras, eller måste bytas ut helt och hållet. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Visa fler instruktioner

1

Sätt på parkeringsbromsen för Quest. Använd domkraften för att lyfta den främre änden av Quest, sedan sätta pallbockar under ramen av minibuss.
2

Öppna huven. Ta av monteringsbandet luftrenaren från toppen av motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt negativa batterikabeln på batteriet med 3/8-tums Ratchet och uttag och sedan ta bort den positiva polen på batteriet med samma verktyg. Under Quest
3

Slide och hitta startapparaten på sidan av motorblocket. Unbolt S-terminal kontakten på startmotorn med en skiftnyckel, sedan skruva isär positiva batterianslutningen på startmotorn med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

unbolt starter hjälp 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Dra i startsnöret av av motorn och dra ut underifrån Quest.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61386.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.