Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter främre bromsbelägg på en Saturn L200

Byt bromsarna på din Saturn bil ungefär var 60.000 miles. Den Saturn L200 använder bromsok på alla hjulen, men bara de främre bromsarna använder standard bromsklossar. Fortfarande finns det några skillnader i att ändra en Saturnus bromsbelägg än det finns med andra fordon, speciellt med hur den inre sidan bromsarna bifogas. Saker du behöver
Turkiet Baster
Jack står
rörtång
Tvingfäste
Bromsrengöringsmedel
platt skruvmejsel
Insexnyckel
Wire bromsbelägg
bromsfett
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket från huvudcylindern och kontrollera vätskenivån, sifon ut lite vätska med en oanvänd kalkon Baster om vätskan är på högsta nivå. Höj bilens front på pallbockar och ta bort båda framhjulen. Följande steg gäller för varje broms församling, som du ska arbeta med en i taget.
2

Komprimera bromsok kolv i hålet med en C-klämma. Se upp för vätska flödar från huvudcylindern. Tvätta bromsaggregatet med broms renare.
3

Kräng av slammerförhindrande klipp från bromsoket med en platt skruvmejsel. Ta bort skydden på bultarna styrpinne och ta bort bultarna, detta bör ta en insexnyckel. Ta bort bromsok och häng den spiralfjädern med stark tråd,. Inte hänga med broms slang
4

Ta det inre bromsbelägget inifrån bromsok kolv och den yttre dynan från bromsok s fäste. Sätt in den nya inre bromsbelägg i kolven genom att klämma klippet på fästplattan, och installera den nya yttre dynan i hållaren.
5

Placera bromsok tillbaka på fästet. Rengör bultarna styrpinne med broms renare, och lätt tillämpa en hög temperatur bromsen fett på dem innan du installerar dem och ersätta sina omslag. Sätt slammerförhindrande klämman på plats.
6

Anslut hjulen och sänka bilen när du har bytt bromsar på båda sidorna. Tryck på bromspedalen flera gånger till sittplats kuddar och kontrollera bromsvätskenivån i huvudcylindern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57412.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.