Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Starter Från en 1994 Toyota 4runner

Startmotorn på en Toyota 4 - Runner gör mycket tungt arbete . Den liten elmotor är ansvarig för fysiskt vrida den stora motorn av sig själv , och gör det tillförlitligt i tusentals starter . Så småningom kommer det dock att misslyckas och när den gör det , det är oftast helt plötsligt . Byta startmotorn verkar vara en skrämmande process , men det är ganska lätt och bara tar lite försiktighetsåtgärder för att göra ordentligt . Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums ratchet , förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Pop huven . Ångra terminalen från den negativa inlägg på batteriet med hjälp av en skiftnyckel , sedan göra samma sak för terminalen på positiva inlägg .
2

Leta startmotorn på passagerarsidan av motorblocket . Lossa anslutningarna på slutet av startpaket med 3/8-tums Ratchet och uttag . Koppla ur selen leder till det också .
3

Unbolt nedre bulten på startmotorn med 3/8-tums Ratchet , utbyggnad och uttag . Sedan placerar en hand på starter och använda den andra för att ta bort den övre bulten på startmotorn med spärrfunktion .
4

försiktigt sänka startmotorn från motorn och ut från under bilen . < Br > Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60255.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.