Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en 700R4 Mätsticka

De 700R4 var en populär modell av automatlåda som gjorts av GM som är finns i S - 10 , Astro Van , och fullsize pickup . Dessa sändningar var några av de första att införa en överväxel , som gjorde att köra på motorvägshastigheter mer ekonomiskt på grund av de ökade besparingar i gas körsträcka . Fluiden kontrolleras via en doppsticka rör, som är monterad på motorn. Om din 700R4 oljestickan röret har skadats , då kan du ersätta det med ett nytt. Installera en ny mätsticka rör tar cirka 30 minuter . Saker du behöver
skruvnyckel set
Replacement 700R4 oljestickan rörenhet
Visa fler instruktioner
1

Pop huven . Lokalisera överföringen oljestickan , som har en röd handtag och är placerad på passagerarsidan av motorn. Dra ut oljestickan ur oljestickan röret med händerna .
2

unbolt oljestickan röret från baksidan av motorn med en skiftnyckel . Lyft oljestickan röret rakt ut i sändning och manövrera den runt motorblocket och växellådan tills det är ur motorrummet .
3

manöver ersättning oljestickan röret i motorrummet och skjut in det i transmissionen pannan tills du hör det pop på plats . Skruva ur oljestickan röret till motorn med en skiftnyckel , sedan ner mätstickan tillbaka in i röret med händerna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61832.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.