Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur justera parkeringsbromsen på en 2000 Chevy Suburban

Om din 2000 Chevy Suburban s parkeringsbromsen inte kommer att hålla bilen på plats när du anlitar det, är det dags för en justering. Det är en ganska enkel justering som du kan göra rätt i ditt hem uppfart eller garage. Detta kommer att rädda dig från att spendera pengar för att ha en mekaniker gör det. Det fina med denna reparation är att den kräver inga verktyg. Den Suburban har en automatisk kabel equalizer som tar upp slack i kabeln när du gör justeringen. Instruktioner
1

Placera Suburban på en kulle i en nedåt vänd riktning, men inte lägga den i parken. Håll förorts på plats på kullen med de vanliga bromspedalen. Aktivera parkeringsbromsen genom att trycka ned den och sedan släppa den viktigaste bromsen. Se till att det finns någonting framför din Suburban. Om Suburban börjar glida framåt, sätta din fot på den viktigaste bromsen och lossa parkeringsbromsen.
2

Kör till platt mark och sätta bilen i parken.

3

Leta upp parkeringsbromspedalen - det är pedalen längst till vänster på förarsidan fotutrymmet. Det är sannolikt högre än de övriga pedalerna. Tryck ner pedalen för att aktivera parkeringsbromsen.
4

Frigör parkeringsbromsen genom att trampa ner pedalen igen med foten.
5

Upprepa ovanstående steg tre gånger för att göra det möjligt för equalizern att strama upp slack i kabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58373.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.