Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar ett Starter i en Chevy Astro '97

Startmotorn på en 1997 Chevrolet Astro van tar den el som lagras i batteriet och använder den för att slå på svänghjulet och starta bilen. När startmotorn misslyckas, kommer bilen inte att starta. Lyckligtvis, komma till och byta startmotorn är en ganska enkel process, och bör ta ungefär en timme. Saker du behöver
Jack
Jack står
skruvnyckel set
Maskeringstejp
Märkpenna
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Replacement starter
Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Leta upp batteriet på fender väl. Koppla bort den negativa polen på batteriet med en skiftnyckel och sedan följa upp med positiva inlägg. Lyft framsidan av Astro med domkraften och ställ ramen på pallbockar.
2

Leta startmotorn på passagerarsidan av bilen, tillbaka där transmissionen och motorn bultas ihop. Märk varje av anslutningarna på startmotorn med maskeringstejp och märkpenna. Se till att varje etikett är tydlig nog för dig att förstå när du installerar ersättare starter. Ta bort alla anslutningar på startmotorn med en skiftnyckel. Addera 3

skruva isär startmotorn från motorn med ratchet, förlängning och uttag. Använd båda händerna för att ta startmotorn från motorn försiktigt. Ställ ersättare starter på motorn och skruva den på plats med hjälp av 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
4

Anslut starter ledningar till startmotorn med en skiftnyckel, med hjälp av etiketter du gjorde som din guide för deras rätta plats. Anslut batteripolerna, som börjar med den positiva polen och slutar med den negativa. Sänk van av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60483.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.