Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Bakbroms på en Chevy Malibu

Mest Chevrolet Malibu bilar tillverkades med en bakre trumma bromssystem, som kan slitas ut och måste bytas. Trummorna och skor utgör friktionsyta som stoppar bilen, och dessa är regelbundet underhåll föremål avsedda att bytas ut var 40.000 till 60.000 miles. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan ersätta de bakre bromsarna i en Malibu i ungefär en timme. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
Ordet jack
Visa fler instruktioner
1

Hissa upp bilen genom att placera domkraft på ramen järnväg , strax före bromsen som ska ändras. Dra tryckskruven på domkraften genom att vrida den medurs, sedan pumpa spaken tills hjulet är i luften.
2

Ta av hjulet genom att vrida alla lug moturs nötter, sedan dra av hjulet. Addera 3

Avlägsna trumman genom att dra den från bromsen. Vissa senare modeller kan ha en målvakt skruv på framsidan av trumman, strax utanför centrum. Vrid djurhållaren moturs för att lossa trumman.
4

bort skorna genom att bända de långa fjädrarna från skor 'krokar med skruvmejseln, sedan vrida den primära fjädern moturs. Skon kommer glida av bromsen direkt bakåt från plattan.
5

tillbaka skorna genom att skjuta dem på aggregatet, sedan dra den primära fjädern medurs. Sätt tillbaka de långa fjädrarna genom att bända dem på skon hakar med skruvmejseln, eller med hjälp av en skruvmejsel-liknande broms verktyg (hack vid spetsen).
6

Byt ut trumman mot en ny eller återuppstått enheten genom att trycka den över skorna tills den når stödplattan. Dra djurhållaren skruven på framsidan, om tillämpligt.
7

Byt hjulet genom att dra åt lug medurs nötter, med ett omväxlande mönster.
8

Sänk bilen genom vrida jack s påtryckningar moturs långsamt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57825.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.