Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en rotor på en 4X4 Dodge

Du skulle normalt ändra rotorerna på en 4X4 Dodge lastbil när du byter ut bromsbeläggen. Anledningar till varför du skulle behöva ändra rotorerna inkluderar skevhet, spåren från dåliga bromsbelägg, sprickbildning, eller de kan bara vara för tunn. Det tar inte lång tid att byta rotorerna. Du kan förvänta dig varje hjul att ta ca 30 minuter att genomföra, och du kan göra jobbet på din uppfart. Saker du behöver
stoppklossar
Automobile jack
Jack stå
Buntband
Tänger
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Park Dodge på en plan yta, och vrider om nyckeln off. Placera en stoppklossar bakom bakhjulen. Lyft trucken med bil uttaget. Placera en domkraft stå under den nära fästpunkten, och höja den till ramen. Ta bort muttrarna med rörtång, och ta av hjulet från lastbilen.
2

Lossa bromsok bultar med hylsa och spärrskaft. Dra bromsok från fästet. Säkra bromsok till staget med en tråd slips. Ta bort klämmorna från hjulet klackarna hjälp av tång. Drag av rotorn från hjulmontaget.
3

Placera en ny rotor på hjulet församling. Skjut hållaren klippen på hjulet klackarna med tång. Klipp av tråden slips håller bromsoket till fjäderben med hjälp av tång. Placera bromsok på fästet och dra åt skruvarna med hylsa och spärrskaft.
4

Sätt hjulet på Dodge, och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under lastbilen. Sänk bilen till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58659.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.