Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort 2003 Ford F350 Dubbla rotorer Hjulbroms

Den 2003 Ford F-350 pickup är en tung lastbil, med de dubbla bakhjulen på varje sida av axeln för att bevisa det. Eftersom dessa lastbilar är i stånd att bära eller dra ett tungt lass, bromsarna är särskilt viktiga. De bakre bromsarna inte bara fungera som parkeringsbroms, men också bidra till att minska de tunga laster samtidigt gå ner på vägen. När rotorerna bära ner, eftersom de kommer med tiden, de måste tas bort så att de kan återuppstått eller bytas. Saker du behöver
Stoppklossar
Kraftig domkrafter
Kraftig pallbockar
Däck järn
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
J-hook
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park F-350 på en plan yta, och sätta stoppklossar runt framhjulen. Placera tunga jack under bakaxeln, lyft sedan upp det så att drivhjulen är bort från marken. Placera tunga pallbockar under axeln, och sedan ta bort jack.
2

Unbolt bakhjulen från axeln med däck järn. Ta av första utanför hjulet med båda händerna, då det inre hjulet, tills rotorerna är synliga.
3

Unbolt bromsok förankringsplattan från bakaxeln med 1/2- tums Ratchet och uttag. Dra av plattan, sedan hänga bromsok och förankringsplattan från ramen eller den inre fender med j kroken.
4

Försök att dra den bakre rotorn från axeln. Använd en platt skruvmejsel för att justera bromsen skon inåt med justerskruv på baksidan av rotorn. Drag av rotorn från axeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58946.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.