Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Toyota 22R Header Install

Toyota 22R motorn finns i många Toyota fordon före 1990. Dessa motorer har ett avgasgrenrör installerad på topplocket, som ansluter motorn till avgassystemet. Dessa grenrör luftcirkulationen, och som ett resultat, begränsade hästkrafter som kommer ut ur motorn. Om du vill få det hästkrafter tillbaka, kan du göra det genom att installera en rubrik. Detta ersätter avgasgrenrör och låter avgaserna att lämna bilen lättare, öka hästkrafter i processen. Detta tar ungefär en timme att göra. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Märkpenna
Maskeringstejp
Header
Header packning
Visa fler instruktioner

1

Pop huven och låt 22R svalna om den körts nyligen. Märk varje tändkablarna med maskeringstejp och märkpenna, märkning på ett sådant sätt att du kommer ihåg vilken tråd som går till vilken plats på topplocket. Dra av varje tändkabeln från huvudet med händerna, vrida tändkabeln som du drar ut den.
2

unbolt avgasgrenrör från topplocket med 3/8-tums Ratchet , till-och-sockel, sedan skruva isär avgasgrenröret från avgaserna med hjälp av samma verktyg. Dra avgasgrenrör och Grenrörspackning bort från motorn.
3

Installera huvudet packningen och sidhuvudet på topplocket med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan spärra den andra sidan av huvudet till avgasröret med 3/8-tums Ratchet och uttag. Skjut tändkablarna på tändstiften med etiketterna som vägledning. Kontrollera varje plugg tråd är på ordentligt genom att lyssna efter ett knäppande ljud när du trycker dem på pluggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61763.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.