Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar bromsbackar

Automotive trumma bromssystem använder böjda skor som trycks mot insidan trummans yta med en hydraulisk hjulcylinder. Skon materialet kan bära snabbt, och kommer så småningom behöva bytas ut. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan ersätta ett par skor i ca 30 minuter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
Ordet jack
Jack står
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Höj fordonet med domkraft och placera den på pallbockar. Montrarna ska vara inriktad på ramen, inte fjädringskomponenter.
2

bort hjulen genom att vrida muttrarna i en moturs riktning. Ställ hjulen bort från fordonet.
3

Avlägsna trumman genom att vrida hållarbult i moturs riktning, sedan dra på trumman ordentligt. Vissa skräp och damm kan falla från insidan av trumman under avlägsnandet.
4

bort de långa bromsfjädrarna med skruvmejsel genom att trycka huvudet i karbinhake och använda hävstång för att ta bort den ur skon .
5

Ta bort den primära bolt sko våren (mitten av skon) genom att vrida den moturs. Skon kommer att dra gratis när bulten avlägsnas.
6

Ersätt den gamla skon med en ny enhet och tryck in bromsen. Säkra skon med våren bulten genom att vrida den medurs. Dra inte åt våren bulten. Sätt tillbaka de långa fjädrarna genom att placera dem på skruvmejseln och använda hävstång för att skjuta kroken tillbaka på skons karbinhake.
7

Upprepa steg 4 till 6 på den motsatta skon, sedan ersätta trumman genom att trycka den över skorna och tillbaka på bromsen. Säkra hållarbult genom att vrida den medurs.
8

Upprepa steg 3 till 7 för det motsatta hjulets broms.
9

Byt hjulen genom att vrida muttrarna i ett medurs riktning, i ett alternerande mönster. Sänk bilen från domkraften med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57378.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.