Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Kontroll Bolts Arm Bussning

styrarmarna på din bil är avgörande för en väl fungerande din främre hjulupphängningen, och om en kulled slocknar eller bussningarna behöver bytas, måste du ta bort länkarmarna att göra jobbet ordentligt. Men ibland bara få ut bultarna som håller styrarmarna till ramen är svårt. I detta fall medför projektet fordonet de övre länkarmarna på en 2001 Chevrolet Silverado, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Mallet eller hammare

Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av fordonet, med hjälp av domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den. Ta framhjulen, med däck järn, och placera dem åt sidan, ur arbetsytan.
2

Placera domkraften under den nedre styrarmen, och Jack upp det tills det nästan kommer i kontakt med arm. Detta kommer att bidra till att stödja den främre hjulupphängningen när du kopplar den övre länkarm från fordonet. Addera 3

Unbolt övre länkarm från spindeln, med 3/8-tums Ratchet och uttag . Hit sidan av spindeln, med hjälp av hammare, för att bryta den övre länkarm fri från spindeln.
4

Lägg ut en fast nyckel på ena sidan av de övre bultarna kontroll arm på ramen . Dessa går igenom bussningen på övre länkarm och fäst ramen för den övre länkarm. Unbolt armen, med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
5

Tryck bulten genom hålet i ramen med hjälp av hammare eller klubba. Dra sedan resten av den ur ramen med händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60082.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.