Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att avväpna en Airbag System för reparation av radiatorn

Airbagen utlöses genom antändning av en liten mängd explosivt material i påsen. Allt som det tar att utlösa airbagen är en liten mängd elektrisk ström, vare sig det likspänning eller statisk elektricitet. I de flesta fall kräver avlägsnandet av en radiator inte avväpna airbagsystemet. I de fall där krockkudden stör radiator bort, vara medvetna om gula ledningar med djärva svarta ränder. Dessa krockkuddar linjer och liten statisk elektricitet kan överföras genom ledningarna resulterar i vecklas ut. Saker du behöver
Skruvnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att inte gula kablar med djärva svarta ränder lindning runt de ledningar som är i närheten av någon komponenter som ska tas bort. Om det finns några i området, kommer airbagsystemet behöver immobiliseras före demontering. Om det inte finns några kablar synliga behöver körförbud inte systemet.
2

Skaffa radion koden från instruktionsboken eller generalagenten, så att du kan koda om radion efter att jobbet är klart.

3

Lyft huven och ta bort den negativa batteripolen, med hjälp av en skiftnyckel. Se till terminalen kontakten är minst sex inches bort från batteriet. Låt fordonet att sitta i 15 minuter innan du fortsätter, så att alla kretsar kommer att gå att sova och bort eventuell kvarvarande laddning kvar i några komponenter.
4

slutföra arbetet på kylaren och någon montering krävs . I processen med att ta bort kylaren eller arbetar på den medan den är i fordonet, uppmärksamma trådarna krockkudden och krockkudden sensorer monterade på framsidan av kylaren stöd svepning eller stötfångaren. Kontrollera att kablarna inte är störd och inte dra ut på sensorerna.
5

Installera minuskabeln på batteriet och dra åt. Följ proceduren i bruksanvisningen för att ange koden i radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60193.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.