Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Lufta hydraulisk koppling på en S10

Om din Chevy S10 lastbil använder manuell växellåda, den har en koppling som använder samma vätska och hydrauliska metod som bromssystemet. Om du var tvungen att byta ut cylindern koppling master eller utföra någon annan uppgift som öppnade systemet till luften, måste du blöder som luft ur systemet. Blödning ett kopplingssystem liknar blödning bromsar på alla fordon. På de flesta modeller av S10, är ​​kopplingen huvudcylindern och dess release cylinder placerad till vänster om kopplingskåpan på förarsidan av motorrummet. Saker du behöver
bromsvätska
Ordet jack
Jack står
plast slang
Liten flaska
Visa fler instruktioner
1

Fill kopplingen huvudcylinder med färska DOT 3 bromsvätska med ett sug verktyg som en kalkon Baster (en som aldrig har använts) för att deponera vätska.
2

Höj lastbilens front och stödja det på pallbockar.
3

Ta bort dammskyddet täcker lanseringen cylinderns avluftningsventil. Stick ena änden av en liten plastslang på ventilen och sätt i slangens andra ände i en liten genomskinlig flaska innehållande ca två inches av bromsvätska.
4

Öppna avluftningsventilen på cylindern medan en annan person pressar ner på kopplingspedalen inuti lastbilen. Leta efter luft och vätska att komma ut slangen och in i flaskan.
5

Stäng ventilen när den andra personen har tryckt på pedalen hela vägen ner, så har den personen Släpp pedalen.

6

Upprepa varje av de tidigare två stegen tills vätskan rent kommer ut på avluftningsventilen med ingen luft, stäng sedan ventilen för gott och anslut dammskyddet på det.
7 < p> Sänk lastbilen utanför sina pallbockar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58083.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.