Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Hemi

En Hemi är annorlunda från andra lastbilsmotorer på grund av dess inre förbränning. Uttrycket "Hemi" kommer från motorns halvrunda formen och är ett varumärke term av Chrysler Corporation. Baksidan av Hemi motorn är effektiviteten av ventilpåverkan. Med växthusgaser är ett hett ämne inom fordonsindustrin, är Hemi motorn tar en hel del värme. Saker du behöver
Hemi motor
Front remskivor
Generator
Motorfästen
Manuell växellåda svänghjul
Bälten
Startmotor
Transmission och fästen överföring
koppling aktivering delar
Bellhousing, koppling Review, Universal joint
Drivaxel
Visa fler instruktioner
1

Montera motorn innan installationen. Attachment delar måste monteras i Hemi motorn.
2

Köp en motor hissa, eftersom du kommer att behöva lyfta Hemi och placera den på baksidan av motorrummet. Se till att du köper en lång arm motorlyft.
3

Montera motorfästen, ta bort huven på bilen och ta bort fliken transmission växelreglage. Du behöver inte lyfta lastbilen för detta steg-det kan göras på marken.
4

Ta motor och växellåda och bifoga det till lyften. Sväng motor och transmission med dina vänner att stödja ryggen. Placera Hemi över motorrummet.
5

Släpp Hemi i motorrummet långsamt-sändningsområdet i baksätet måste peka nedåt så långt som möjligt. När du sänker motorn, för den bakåt över fästen chassi motor.
6

Kontrollera att transmissionen är fyrkantig med chassit-stöd den med en vagn jack. Borra hålen i chassit och säkra Hemi med monteringssats. Efterdra motorbultar och installera om överföring shifter.
7

Skjut rafflade änden av drivaxeln i den bakre delen av transmissionen och skruva den motsatta änden till differentialen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59831.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.