Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Broms Sängkläder Rutiner

Moderna skivbromssystem har en tendens att göra buller. Eftersom det är underförstått att allt brus orsakas av vibrationer, är nyckeln till eliminering av störande broms buller för att eliminera vibrationer. Ett av de enklaste sätten är korrekt sängkläder av nya dynor, innan de har en chans att utvecklas vibrationer. En grundlig broms jobb kommer att förhindra eller eliminera brus. Färska Bromsytorna

Nyckeln till framgångsrik sängar är att börja med nya eller nyligen maskinbearbetade rotorer. Detta gör att ytorna för att para sig utan inblandning från glasyr och föroreningar från den tidigare uppsättningen av bromsbelägg. Pad föreningar skiljer sig i sammansättning beroende på tillverkare, som ett resultat, kommer vissa föreningar lämnar en glasyr på rotorn som inte är kompatibel med andra tillverkares föreningar. Detta kan orsaka brus allt från skrikande att stöna. Färska ytor eliminera detta problem.
Inkörningsförfarandet

Innan fordonet tas i bruk, säng de nya dynorna. Detta kallas också sittplatser eller polering pad, och bör göras varje gång. Under provkörningen, utföra 8 till 10 enkla hållplatser från 30 miles per timme till ett stopp. Låt ca 30 sekunder mellan hållplatser så att bromssystemet svalna. Under provkörningen, undvika överhettning av bromsarna med hårda stopp, eller hållplatser från motorvägshastigheter. Detta kommer att orsaka glasrutor, och förstöra ytan du försöker bygga under inkörningsförfarandet.
Kylning.

Efter provkörning, parkera bilen och låta bromssystemet svalna helt. Efter bed-in förfarande, kan mindre störningar uppstå ändå under de första 500 miles av användning, och sedan sluta. Undvik överhettning av bromssystemet under denna första 500 miles liksom. Mer information om broms procedurer pad ersättare kan hittas på http://www.diy-auto-repair.com/brakerepair.html och andra platser på nätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57492.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.