Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Bromsbelägg bak i en 1994 Mustang GT

1994 års Mustang GT har skivbromsar på alla hjul för maximal bromsverkan, samt ökad säkerhet. Genom att ändra dessa bromsbelägg när de blir slitna är viktigt för att upprätthålla denna nivå av prestanda. De flesta tillverkare rekommenderar att du ändrar dina bromsbelägg var 30.000 till 35.000 miles.The uppgiften i sig är relativt enkel och kan fyllas i så lite som 30 minuter i idealiska förhållanden. Saker du behöver
Bromsbelägg
Ratchet och Hylsnyckelsats
Bromsok Tool Review bungee rep
Ordet jack
Jack står
rörtång
Show Mer Instruktioner
1

Lossa muttrarna på bakhjulen med en rörtång, men ta inte bort muttrarna från pinnbultarna. Lyft den bakre delen av Mustang GT med en domkraft och stabilisera fordonet med pallbockar placerad undertill. Slutför bort muttrarna och ta bort bakhjulen för att avslöja bromsen hårdvara.
2

Ta bort de två skruvarna som håller bromsoket till sitt fäste och lyft av rotorn. Häng bromsoket i luften med ett bungee rep. Du kan fästa sladden till en spiralfjäder eller annan del av Mustang avstängning eller kaross. Addera 3

Ta bort de gamla bromsbeläggen från bromsoket och ta bort klämmorna från kuddar också. Du måste bifoga dessa klipp till de nya dynorna. Använd ett bromsok verktyg för att trycka tillbaka kolven inuti okhuset.
4

Fäst klämmorna på bromsbeläggen och montera bromsbelägg på bromsok fästet. Avlägsna Bungie sladden från bromsok och skjut bromsok över bromsen rotor och kuddar. Sätt i och dra åt de två fästbultarna i bromsoket med en spärr och uttag.
5

Upprepa proceduren för den andra bakhjulet. Montera de bakre hjulen på axeln och dra åt muttrarna. Avlägsna domkraften och sänk bilen till marken, och sedan dra åt muttrarna med rörtång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58913.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.